De Serviceline Security verwelkomt 2 nieuwe collega’s, John Nelson en Remy de Vries

Nieuwe IT-professionals

De Serviceline Security verwelkomt 2 nieuwe collega’s, John Nelson en Remy de Vries

Per 1 september verwelkomen wij met veel enthousiasme John Nelson en Remy de Vries bij Ventus IT Professionals binnen onze serviceline security.

John is een enthousiaste IT Security Consultant met meer dan 30 jaar ervaring als professional in de ICT, waarvan 28 jaar IT Security gerelateerd op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Hij heeft nationaal en internationaal werkzaamheden uitgevoerd als IT security consultant, securitymanager & officer, adviseur privacy, projectleider, teamleider, procesmanager, programmeur en Service Level Manager. John is dus zeer bekend in het speelveld van security en heeft ervaring opgedaan bij een grote verscheidenheid van organisaties. Hij weet hierdoor ook als “linking pin” tussen de verschillende niveaus en functiegebieden te fungeren.

Remy de Vries heeft meer dan 18 jaar professionele ervaring in de IT-industrie en zich gespecialiseerd als IAM-architect, zowel nationaal als internationaal. Remy kan ook worden ingezet als software-architect, teamleider, ontwikkelingsmanager of cloud-specialist. Met zijn technische skills heeft hij regelmatig hoog schaalbare (SaaS) IAM platformen ontworpen en ingericht, maar ook Cloud- en Security Architecturen ontwerpen en implementeren is hem niet vreemd.

Behalve dat Remy verschillende certificeringen met betrekking tot server- en directorybeheer heeft, werkt hij in zijn vrije tijd aan blockchain-projecten en organiseert hij blockchain-gerelateerde conferenties. Ook op persoonlijk vlak is Remy dus iemand die houdt van uitdagingen, heeft passie en doorzettingsvermogen en is nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen binnen zijn vakgebied.

Kortom, 2 nieuwe IT professionals die met hun kennis, ervaring en enthousiasme het verschil kunnen en gaan maken. Wij heten John en Remy welkom en wensen hen veel plezier bij Ventus IT Professionals!