Dennis Boerboom en Patrick Mol, 2 nieuwe collega’s bij Ventus IT Professionals

Dennis Boerboom en Patrick Mol

Dennis Boerboom en Patrick Mol, 2 nieuwe collega’s bij Ventus IT Professionals

Per 1 oktober mogen wij met veel enthousiasme Dennis en Patrick verwelkomen bij Ventus IT Professionals. Zij gaan met hun kennis en ervaring ons team van professionals versterken o.h.g.v. security en infrastructuur. 

Dennis is een gedreven en enthousiaste security consultant met ruim 25 jaar ervaring met IT Security, gerelateerd op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Hij heeft nationaal en internationaal werkzaamheden uitgevoerd als IT Security Consultant, Information Security Officer, adviseur privacy, teamleider en IT Security Trainer (White Team)

Zijn brede kennis en ervaring worden bevestigd door verschillende certificeringen waaronder CISSP, SSCP, CISM, CRISC en CIPM.  Hij staat voor zijn oplossing en is ook bereidt deze in detail te specificeren, waarbij ook rekening wordt gehouden met het menselijk aspect. 

Patrick is een bedreven en energieke architect, teamleider en projectmanager met ruim 20 jaar ervaring en een

passie voor digitalisering van organisaties, ICT, integratie, cloud architectuur en creatieve, analytische

uitdagingen. Hij is krachtig op het snijvlak van business en IT, sterk in verbinden waarbij zijn technische achtergrond

uitermate effectief wordt toegepast. Patrick is op dit moment al ingezet als Lead Architect binnen een omvangrijk IT infrastructuur programma en verantwoordelijk voor het opstellen van de programma architectuur. Deze omvangrijke transitie omvat de migratie naar een hybride IT omgeving gebruik makend van Azure als cloud platform, Microsoft 365 als ‘productivity suite’ en het vervangen van het LAN en WAN. 

2 nieuwe IT professionals die met hun kennis, ervaring en enthousiasme zeker het verschil gaan maken. 

Wij heten Dennis en Patrick welkom en wensen hen veel plezier binnen Ventus IT Professionals!