Dudley Toppenberg en German Rybakov zijn op 1 januari gestart bij Ventus IT Professionals

Dudley Toppenberg en German Rybakov zijn op 1 januari gestart bij Ventus IT Professionals

2018 is van start gegaan en zeker heel mooi begonnen voor Ventus IT Professionals. Op 1 januari verwelkomen wij namelijk Dudley Toppenberg en German Rybakov.

Dudley heeft geruime tijd gewerkt voor gerenommeerde klanten als Heijmans, Akzo Nobel Car Refinisches, NOC*NSF, NPC, Sanoma, PWN, BVGO, Wolters Kluwer, Mediq en OC&W. Hij heeft een brede ervaring en als (infrastructuur) expert deelgenomen aan diverse projecten. Gedurende zijn carrière is het accent van zijn werkzaamheden en functies verschoven van Operationeel Management en Service Delivery naar Expert als Systeem Beheerder en Back-up Specialist. Dudley heeft als expert zich met name ontwikkeld binnen de Microsoft productlijn en de meeste gangbare back-up oplossingen. Hierdoor heeft hij uitgebreide ervaring in het implementeren van- en adviseren rondom- o.a. back-up oplossingen. De laatste periode heeft hij zijn kennis verbreed met Cloud, voornamelijk AZURE maar ook AWS, SCCM, Virtualisatie, ISM, ArchiMate en Togaf.

German komt als accountmanager de interne organisatie van Ventus IT Professionals versterken. Hij is een gespecialiseerd recruiter, maar ook zeer bekwaam als het gaat om het managen van de beschikbaarheid van onze professionals. De groei binnen VIP gaat snel en moet goed ondersteund en gefaciliteerd worden, een rol die German op het lijf is geschreven. De te verwachte groei in 2018 en het faciliteren van mooie opdrachten wordt zijn eerste focusgebied, later in de tijd gaan wij zijn functie uitbreiden met sales-activiteiten. Wij weten zeker dat u binnenkort meer gaat horen van German!

Wederom 2 nieuwe collega’s die met hun kennis, ervaring en enthousiasme gaan bijdragen om bij onze klanten het verschil te maken. 2018 is wat ons betreft al goed gestart.