Eerste jubileum Ventus Test Professionals

Test Professionals 5 jaar

Eerste jubileum Ventus Test Professionals

Wat op 1 juli 2015 begon als een droom is nu, na 5 jaar, uitgegroeid tot een stabiel, krachtig en gewaardeerd team van test professionals.

Ventus Test Professionals: Ondernemend in doelgericht testen! Jeroen Bijl en Hans de Rooij kijken terug op een mooie periode van groei en succesvolle opdrachten. Bovenal zijn ze trots op het team van test professionals. Hans en Jeroen stimuleren de persoonlijke ontwikkelingen van de collega’s. Ze vinden het belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen. Niet alleen vaktechnische kennis, maar ook persoonlijke groei. Talent- en progressiegericht werken zit inmiddels in het DNA van Ventus Test Professionals. Het resultaat na 5 jaar is dat steeds meer klanten in ons een betrouwbare en loyale partner hebben gevonden.

Naast de individuele opdrachten blijkt de kracht van het team uit de gezamenlijke diensten. Zo bieden we “testing as a service” aan, waarbij we de klant ontzorgen en de testactiviteiten overnemen. Daarnaast ontwikkelt het team gezamenlijk de Ventus Test Suite, een tool die gericht is op het snel en efficiënt implementeren en ondersteunen van geautomatiseerd testen.

De komende maanden zal op verschillende momenten en manieren het jubileum gevierd worden. Nu nog klein, door de Corona-maatregelen. Maar zodra het weer kan, organiseren we zeker een mooi feestje.