Everett Brown jr start als security-expert bij Ventus IT professionals

Everett Brown jr start als security-expert bij Ventus IT professionals

Op 13 maart heeft Everett een overstap gemaakt naar Ventus IT professionals. Everett is een resultaatgerichte IT-beveiligingsprofessional met een mentaliteit van “getting the job done”. Naast zijn bachelors degree heeft Everett ruim 9 jaar ervaring met het inrichten en aanpassen van diverse security infrastructuren en het inregelen van de compliance.

Als beveiligingsprofessional heeft hij een brede expertise op het gebied van het configureren en implementeren van nieuwe maar ook veranderende IT-beveiligingsinfrastructuren. Everett heeft diverse functies uitgevoerd als securityconsultant, -engineer en -beheerder voor uiteenlopende opdrachtgevers. Zijn brede kennis en ervaring worden bevestigd door de verschillende certificeringen zoals CISSP, maar ook door zijn gedegen kennis over SIEM-tooling, enterprise audit procedures, het identificeren van verschillende beveiligingsaanvallen en het creëren en implementeren van een beveiligingsbeleid. Vanuit Ventus IT Professionals zijn wij erg blij met deze aanwinst, mede omdat goede beveiliging niet meer weg te denken is binnen een onderneming.

Everett kijkt uit naar nieuwe uitdagingen en is altijd oprecht betrokken bij zijn opdrachtgevers gebleken. Wij heten Everett van harte welkom en weten zeker dat hij veel plezier bij Ventus IT professionals gaat beleven!