Gert-Jan Hilbrands kiest voor een overstap naar Ventus IT Professionals

Gert-Jan Hilbrands kiest voor een overstap naar Ventus IT Professionals

1 oktober 2017 was de dag dat VIP weer een nieuwe collega mag verwelkomen, Gert-Jan Hilbrands.

Gert-Jan is een analytische, flexibele en resultaatgerichte IT-architect / consultant met een groot verantwoordelijkheidsgevoel om het werk goed te doen. Als architect heeft hij een brede expertise in het ontwerpen en implementeren van zowel nieuwe als veranderende IT-infrastructuurconfiguraties binnen enterprise datacenteromgevingen. Door een lange geschiedenis in technische ondersteuningsfuncties is hij niet alleen betrokken bij het ontwerpen, maar ook nauw betrokken bij de samenwerking met de technische teams om de oplossingen die hij heeft ontworpen te realiseren. Gert-Jan wordt beschouwd als een echte teamspeler.

Sinds 2004 is Gert-Jan betrokken geweest bij meerdere architectuur- / consultancy-opdrachten in veel verschillende onderwerpen en omgevingen. Van technische opdrachten zoals de virtualisatie en migratie van applicaties en infrastructuur naar nieuwe datacenters, maar ook het creëren van herstelplannen voor datacenters en het voeren van pre-sales gesprekken om een oplossingsarchitectuur aan te dragen.

Gert-Jan heeft dus veel kennis op het gebied van Datacenters, TOGAF, Cloud, Microsoft, EMC, VMware en CISCO infrastructuren. Dit is ook terug te zien in zijn certificeringen. Gert-Jan is oorspronkelijk opgeleid als bedrijfseconoom met een sterke focus op financiën. Door zijn brede (technische) IT-ervaring is hij in staat om zakelijke vereisten te vertalen naar werkende IT-oplossingen. Een zeer complete Architect / Consultant dus!

Vanuit Ventus IT Professionals zijn wij blij met deze aanwinst omdat onze infrastructuur-tak hiermee wordt versterkt.

Gert-Jan, ik wil je bedanken voor het vertrouwen. We zijn blij met je komst en gaan er een mooie tijd van maken samen.