Groei weer gestart in 2021, Edo de Boom maakt overstap naar Ventus IT Professionals

Edo de Boom

Groei weer gestart in 2021, Edo de Boom maakt overstap naar Ventus IT Professionals

1 februari is altijd een speciale dag binnen Ventus en nu helemaal. Wij verwelkomen met veel enthousiasme onze nieuwe collega, Edo de Boom, een echte Microsoft Azure specialist.

Edo is een IT-professional met 20 jaar ervaring, veel kennis op het gebied van Azure cloud hosting, een hands-on mentaliteit en een drive voor (team)resultaten. Dankzij ervaring in diverse IT rollen en zijn analytisch vermogen, is Edo in staat problemen vanuit meerdere invalshoeken te benaderen.

Hij heeft een studie Technische Bedrijfskunde afgerond aan de Hogeschool van Utrecht en is goed onderlegd met betrekking tot bedrijfsprocessen. Inmiddels is Edo in het bezit van diverse Azure certificaten (AZ-900  en AZ-104) en PSM I. Tevens heeft hij trainingen gevolgd voor TOGAF 9.1/9.2, Design Thinking en Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions (MOC20533). Momenteel is hij zeer druk met het behalen van meer certificaten, zoals AZ-400 (Azure DevOps), AZ-303 (Azure Architect Technologies),  TOGAF en ArchiMate.

Edo heeft zijn ervaring opgedaan bij bedrijven, zoals Heineken, Jacobs Douwe Egberts, EDS en Blokker. 

Wij heten Edo van harte welkom en hopen dat hij veel plezier bij Ventus en haar klanten gaat beleven.