Hans van Herk keert terug op het oude nest

Hans van Herk Ventus

Hans van Herk keert terug op het oude nest

Na een aantal jaar weg te zijn geweest keert Hans van Herk per 1 juni terug bij Ventus Information Management. Hans is een ervaren programmamanager die zich de laatste jaren vol enthousiasme heeft ingezet voor de Aegon. Eerder was hij met datzelfde enthousiasme werkzaam voor KPN.

Als programmamanager heeft hij diverse “high prio” programma’s aangestuurd, veelal strategisch van aard. Meest recent heeft hij o.a. voor Aegon Nederland een forse verlaging van de jaarlijkse IT-kosten weten te realiseren, heeft hij in nauwe samenwerking met het accountmanagementteam van Amazon een Cloud programma ontwikkeld, heeft hij Life Cycle Management geïmplementeerd en heeft hij een generiek procesmodel ontwikkeld voor het aansturen van Managed Service Providers.

Wij kennen Hans als een bouwer. Een gedreven, doelgericht en vrolijk mens. Hans zal zich binnen Ventus gaan bezighouden met programmamanagement voor digitale transformaties in nauwe samenwerking met FutureXL, het digitale transformatiemarktvenster van de Ventus Groep.

We zijn blij met zijn terugkeer en zien uit naar een mooie, succesvolle en langdurige samenwerking.