Interessante workshop VMware NSX

Interessante workshop VMware NSX

Op woensdagmiddag, 11 oktober 2017, heeft Ventus IT Professionals in samenwerking met VMware een kennis-sessie over VMware NSX georganiseerd.

VMware NSX is een softwarematige netwerk overlay welke op een bestaande netwerk infrastructuur gelegd wordt, waarin VMware samen met partners alle netwerk diensten die benodigd zijn in een productie netwerk bij elkaar brengt. Bijvoorbeeld een logische scheiding, security, load-balancing, dynamische routering, VPN en workload security. Omdat het een softwarematige overlay betreft zijn er minimale aanpassingen nodig op een bestaand netwerk en is NSX snel uit te rollen.

De sessie werd bijgewoond door deelnemers van verschillende bedrijven en werd geleid door Jorgen Rosink van VMware. Na een welkomstwoord door Edwin Koose van Ventus IT Professionals werd het stokje overgenomen door VMware. Jorgen heeft de deelnemers voorzien van een forse hoeveelheid technische achtergrondinformatie en heeft de nodige vragen weten te beantwoorden. De kennis-sessie heeft de deelnemers een goed beeld gegeven van de mogelijkheden en de look-and-feel van VMware NSX. Al met al was het een geslaagde middag, waarvoor wij Jorgen en alle deelnemers hartelijk willen bedanken.

Wenst u meer informatie te ontvangen over VMware NSX dan kunt u terecht bij de specialisten van Ventus IT Professionals. Neem hiervoor contact op met Edwin Koose op telefoonnummer 06-20548581, of per email op e.koose@ventus.nl.