IT-managers

De IT managers van Ventus hebben diepgaande kennis van een specifiek deel van het IT-werkveld, in veel gevallen aangevuld met specifieke materiekennis. Deze breedte maakt het vrijwel altijd mogelijk om de juiste manager te selecteren voor de meest uiteenlopende managementsituaties. Zij zorgen ervoor dat uw tijdelijke of specialistische managementproblemen professioneel worden opgelost.

Projectmanagers

Onze projectleiders, projectmanagers & programmamanagers hebben allemaal vanaf 8 jaar tot ruim 25 jaar ervaring met project- & programmamanagement. Als persoon zijn ze doel- en resultaatgericht en gecertificeerd in Prince2, IPMA, MSP, Lean Six Sigma en Agile. Allemaal hebben ze meerdere IT vernieuwings- en veranderingsprojecten gerealiseerd in verschillende branches bij meerdere klanten.

Lijnmanagers

Onze teamleiders en IT-afdeling managers hebben minimaal 5 jaar ervaring met het aansturen van teams. Qua teamgrootte varieert de ervaring hierbij van 5 tot maximaal 50 medewerkers. Als persoon hebben ze overzicht, zijn ze mensgericht en getraind in leiderschap ondersteund met certificering op het gebied van o.a. het inrichten van beheer en regie en het werken conform agile principes.

Servicemanagers

Onze service- en contractmanagers hebben meerjarige ervaring met het managen van diensten en contracten binnen grote klant-omgevingen. Als persoon zijn ze gericht op verbinding en het realiseren en vastleggen van heldere afspraken om organisaties beter te laten presteren. Allemaal hebben ze diensten en contracten gemanaged in verschillende branches. Vakmatig zijn ze o.a. gecertificeerd In ITIL, ISM, Contract- en inkoopmanagement (NEVI), BiSL en ASL.

Testmanagers

Onze testmanagers zijn allemaal inzetbaar in de huidige DEVOPS-manier van ontwikkelen en de diverse rollen die dat vraagt als testmanager en/of als scrummaster. Testexpertise wordt ondersteund met certificeringen op het gebied van ISTQB en Tmap, scrum-expertise middels certificeringen als PSM, SAFe en PSPO. Onze testmanagers hebben minimaal 5 jaar ervaring, zijn bekend met tools als JIRA en hebben kennis van en ervaring met de laatste ontwikkelingen op het gebied van testautomatisering.

Scrummasters

Onze scrummasters hebben allemaal minimaal 5 jaar ervaring met het realiseren van innovatie middels een agile manier van werken. Ze zijn gewend binnen grote omgevingen 1 of soms meerdere scrumteams te leiden. Als persoon zijn ze niet alleen procesmanager maar zijn ze ook gedreven in het behalen van resultaat. Met een achtergrond in de IT zijn ze daarnaast gecertificeerd als PSM en/of CSM, aangevuld met certificering op het gebied van DEVOPS, Lean, SAFe en/of LeSS.

Wij zijn IT-professionals die hun beloftes waarmaken.

Lees meer over ons →