Projectmanagers

De kern van Ventus: het realiseren van IT projecten. Dit doen we heel breed, van complexe infrastructuur trajecten tot grootschalige procesaanpassingen inclusief het aanpassen van achterliggende systemen en het trainen en opleiden van de mensen die er mee moeten gaan werken. Hier zit ook de kern van ons succes: bij elke wijziging gaat om het om verandering in processen, die moeten worden ondersteund door systemen en die systemen worden weer gebruikt door mensen.

Het écht begrijpen en doorgronden van deze driehoek bepaalt het uiteindelijke succes. Bij Ventus weten we dit als geen ander. Ons uitgangspunt is dat wij de behoefte en de wensen van de klant goed kennen, waarbij de klant en Ventus samen sturen op het eindresultaat. ICT projecten worden daarmee een benefit en creëren toegevoegde waarde voor uw bedrijfsvoering. Wordt binnen uw onderneming de complexiteit van ICT projecten als excuus gebruikt voor het niet behalen van doelstellingen of het overschrijden van budgetten? Dan is een verandering van visie op, en aanpak van ICT projecten noodzakelijk. De ervaren IT projectmanagers van Ventus kunnen u hierbij helpen. Ons uitgangspunt is daarbij altijd realisatie van projecten binnen de daarvoor afgesproken limieten van tijd, geld en kwaliteit.

In de afgelopen jaren hebben we honderden projecten succesvol uitgevoerd. Op basis van jarenlange ervaring, gedegen ICT kennis en toegepaste kennis van methoden als Prince2, IPMA , MSP, Agile en LEAN, zijn wij in staat ICT projecten op tijd te realiseren en ervoor te zorgen dat uw ICT aantoonbaar een benefit wordt.

Lees meer over de ICT projecten waarin we een specialisatie hebben opgebouwd of neem contact met ons op om te ervaren hoe wij uw ICT project tot een goed einde kunnen brengen!

Projectmanagement

Onderwerpen waarin onze projectmanagers gespecialiseerd zijn

Datacenterconsolidatie

De inrichting en/of consolidatie van uw datacenter is een lange-termijn beslissing met veel criteria, hoge projectkosten en een groot afbreukrisico.

Applicatie Lifecycle Management

De invoering van nieuwe of aangepaste applicaties gaat in de meeste gevallen verder dan het implementeren van alleen die applicatie.

IT-Infrastructure Lifecycle Management

IT-systemen zijn opgezet in een IT architectuur op basis van de op dat moment geldende strategie van een bedrijf.

ZOEKT U EEN PROJECTMANAGER?

→ Sandra ter Horst
06 51 50 34 08
s.ter.horst@ventus.nl