Servicemanagers

ICT Processen raken steeds meer en meer verweven met het primaire business proces. Een professionele blik op uw ICT beheer is dan ook een absolute noodzaak. Inrichting en management van uw ICT omgeving door implementatie van efficiënt ingerichte processen is meer dan ooit cruciaal geworden voor het succes van uw onderneming. Niet alleen technologie gedreven, maar vooral business gedreven. De gecertificeerde servicemanagers van Ventus maken de vertaalslag van jarenlange ervaring en gedegen en actuele kennis naar uw eigen situatie. En we vertalen het niet alleen, we realiseren het ook nog in de praktijk.

Onderwerpen waarin onze servicemanagers gespecialiseerd zijn

ITIL V3 INRICHTING

Information Technology Infrastructure Library, meestal afgekort tot ITIL, is ontwikkeld als een referentiekader voor het inrichten van de beheerprocessen binnen een ICT organisatie.

ISM INRICHTING

Uit onderzoek blijkt dat veel bedrijven worstelen met het organiseren van IT beheer en het inregelen van de juiste processen voor het leveren van adequate IT dienstverlening.

INRICHTING CONTRACTMANAGEMENT

Contractmanagement omvat alle activiteiten vanaf het sluiten van de overeenkomst tot en met het tot uitvoer brengen van de gemaakte afspraken.

Sandra ter Horst

ZOEKT U EEN SERVICEMANAGER?

→ Sandra ter Horst
06 51 50 34 08
s.ter.horst@ventus.nl