IT-specialisten

Onze IT-specialisten zijn enthousiaste, vakkundige en klantgerichte mensen met meerjarige ervaring die maatwerk leveren en hun sporen in de IT-wereld reeds hebben verdiend. Daarom zijn de IT professionals van Ventus ook in staat verder te kijken dan de techniek alleen. Zij brengen creativiteit en innovatief vermogen in. De combinatie van kennis en pragmatisme, aangevuld met een stevige portie ondernemerszin, zorgt ervoor dat onze professionals altijd de meest ideale oplossing zullen aandragen.

Test professionals

Onze ervaren test professionals benaderen ieder vraagstuk vanuit een integrale aanpak. Iedere verandering wordt binnen de volledige context bekeken en beoordeeld. Kwaliteit en risicobeperking zijn hierbij de drijfveren om nieuwe IT oplossingen bij de klant succesvol in de markt te zetten. Hun ervaring en expertise wordt ondersteund middels actuele kennis en certificeringen op het gebied van o.a. testautomatisering, ISTQB en Agile & DEVOPS. Ze zijn bekend met tools als JIRA, SoapUI en Visual Studio.

Infrastructuur specialisten

Onze infrastructuur specialisten zijn gespecialiseerd op het gebied van cloud, mobility en Next Generation Datacenters. Ze hebben actuele kennis van de ontwikkelingen op het gebied van cloud-infrastructuren en bijbehorende service-modellen zoals IaaS, PaaS en SaaS. Allemaal hebben ze minimaal 7 jaar ervaring met infrastructuurtrajecten en bijbehorende consolidatie- en migratietrajecten. Hun expertise wordt ondersteund met certificeringen op het gebied van o.a. Cisco, VMWare, Microsoft en Citrix.

Netwerkspecialisten

Onze netwerkspecialisten ontwerpen, troubleshooten en beheren complexe netwerkomgevingen, maken netwerkanalyses en geven ondersteuning aan migratietrajecten. Al onze netwerkspecialisten hebben hierbij minimaal 5 jaar ervaring en zijn o.a. gecertificeerd in VMWare, Cisco en Juniper. Ze zijn o.a. gespecialiseerd in Software Defined Networking (SDN) en Smart Connected Building / Campus.

Security specialisten

Onze security specialisten zijn doorgewinterde IT’ers die zich hebben gespecialiseerd in IT security en informatiebeveiliging. Zo zijn ze o.a. gecertificeerd CISSP, SSCP, CISM, ethical hacker of S-ISP. Ze hebben kennis van de BIR en van de richtlijnen met betrekking tot de AVG/GDPR. Ze zijn o.a. gespecialiseerd in business continuity management (BCM) en het opstellen van Disaster Recovery Plannen (DRP).

Neem voor meer informatie contact op met Edwin Koose.

Wij bieden onze medewerkers alle ontwikkelingsmogelijkheden die passen bij hun persoon én de markt.

Lees meer over ons →