Mobiel werken

Om met de woorden van Larry Page (Google) te beginnen: “We are no longer in a mobile first world, we are in a mobile only world”. En hij heeft gelijk, het enige wat u hoeft te doen, is om u heen te kijken.

Mobiele apparaten zijn een alledaags beeld geworden en verbonden met onze levensstijl. Het eind op de ontwikkelingen van deze apparaten is nog lang niet in zicht en de eerste ‘wearables’ dienen zich al aan. Het is dan ook logisch, dat deze apparaten zich een weg weten te banen naar de bedrijfsdata en een connectie maken met applicaties van het netwerk. De zorgen, die een IT-manager hierover kan hebben, zijn inmiddels wel bekend, maar wie kan onafhankelijke ondersteuning bieden?

De aanpak

Ventus biedt onafhankelijk advies voor uw mobility omgeving. De specialisten, consultants en architecten kennen uw zorg, maar ook uw behoefte om een veilig en betrouwbaar platform of oplossing aan te bieden.

De voordelen

Met een onafhankelijk mobility-advies van Ventus weet u zeker dat de oplossing is toegespitst op uw situatie en uw omgeving. Eén ding weet u zeker en dat is dat het beleid, de governance en de compliance helder zijn beschreven en er een heldere aanpak wordt gedefinieerd voor uw organisatie. Daarnaast wordt ons advies altijd voorzien van een zogeheten ‘Exit-strategie’ zodat u bent gevrijwaard van een leveranciers lock-in.

Edwin Koose

MEER INFORMATIE OVER MOBIEL WERKEN?

→ Edwin Koose
06 20 54 85 81
e.koose@ventus.nl