Security specialisten

Het gebruik van Cloud, mobility of een ander netwerk is een risicovolle factor als de security niet goed is ingeregeld. Informatiedata is namelijk een groot goed van uw bedrijf, hetgeen u niet eenvoudig wilt doorspelen aan uw concurrent. Daarom staat informatiebeveiliging centraal voor de security specialisten van Ventus.

Zij classificeren uw data op het gebied van vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid. Door vervolgens de data te onderwerpen aan een bedreigingen- en kwetsbaarheidsanalyse krijgt u een goed en duidelijk beeld van welke acties er nodig zijn voor de informatiebeveiliging.
Ventus heeft security specialisten, consultants en architecten in dienst, die allen gecertificeerd zijn en u kunnen voorzien van onafhankelijk advies en begeleiding.

Onderwerpen waarin onze security gespecificeerd zijn

BUSINESS CONTINUITY MANAGEMENT (BCM)

Een terroristische aanslag, een grieppandemie, een overstroming, of een grote uitval van internet. Het zijn voorbeelden van rampen en crises die in Nederland kunnen voorkomen.

DISASTER RECOVERY PLANNING (DRP)

Een groot aantal organisaties is volledig afhankelijk van hun IT-systemen voor het uitvoeren van bedrijfskritieke diensten.

Informatiebeveiliging is de rode draad binnen elke organisatie, alle processen hebben te maken met het beschermen van informatie, ook buiten de IT afdeling

Edwin Koose

ZOEKT U EEN SECURITY SPECIALIST?

→ Edwin Koose
06 20 54 85 81
e.koose@ventus.nl