Netwerkspecialisten

De netwerkspecialisten van Ventus ontwerpen, troubleshooten en beheren complexe netwerkomgevingen. Daarnaast maken ze netwerkanalyses en geven ondersteuning aan migratietrajecten. Hierbij is men op de hoogte van de nieuwste technieken omtrent switching en routing, maar behoudt een scherp oog voor de uiteindelijke beveiliging.

Onze netwerkspecialisten houden zich bezig met nieuwe technologie en voorzien een sterke verschuiving in de werkzaamheden en verantwoordelijkheden, die het datacenter van de toekomst met zich meebrengt. Zo zijn ze in staat om stabiele netwerken te creëren voor onze klanten, die bijvoorbeeld een overstap maken naar de Cloud. Daarnaast adviseren ze onder andere over netwerkvirtualisatie of een veilige dataopslag.

Onderwerpen waarin onze netwerk-specialisten gespecialiseerd zijn

SOFTWARE DEFINED NETWORKING (SDN)

Software Defined Networking (SDN) maakt het mogelijk dat beheerders van netwerkhardware de eigen netwerken volledig naar eigen inzicht geautomatiseerd kunnen inrichten en beheren.

SMART BUILDING

Diverse projecten in de Nederlandse en Europese vastgoedmarkt tonen aan dat veilige, maar transparante IP-connectiviteit een steeds belangrijker asset is van een gebouw.

De netwerkspecialisten van Ventus ontwerpen, troubleshooten en beheren complexe netwerkomgevingen, maken netwerkanalyses en geven ondersteuning aan migratietrajecten.

Edwin Koose

ZOEKT U EEN NETWERKSPECIALIST?

→ Edwin Koose
06 20 54 85 81
e.koose@ventus.nl