Maarten Kok maakt per 1 september een overstap naar Ventus IT Professionals

Maarten Kok maakt per 1 september een overstap naar Ventus IT Professionals

1 september 2016 is de dag dat VIP weer een nieuwe collega mag verwelkomen, Maarten Kok. Maarten is een specialist op het gebied van infrastructuren, werkplekken en netwerken. Zo heeft hij als beheerder veel ervaring met Windows Server omgevingen, APP-V of VMware ThinApp werkplekken en CISCO netwerken. Ook Huawei netwerken of een CISCO UCS omgeving zijn bekend terrein voor Maarten.  Naast deze kennis is Maarten ook helemaal thuis binnen een Citrix-omgeving, of dit nu om de werkplek- dan wel serverkant gaat, hij weet welke oplossingen hij moet aandragen voor een goed werkende Citrix-infrastructuur.

Maarten heeft dus veel kennis op het gebied van Microsoft, Citrix, VMware, CISCO, Huawei infrastructuren. Dit is ook terug te zien in zijn certificeringen. Zijn kracht is dat hij rustig blijft bij calamiteiten om vervolgens met een passende oplossing te komen. Het lukt hem altijd om een goed resultaat neer te zetten. Een echte senior specialist dus!

Vanuit Ventus IT Professionals zijn wij blij met deze aanwinst omdat onze infrastructuur-tak hiermee wordt versterkt. Maarten, ik wil je bedanken voor het vertrouwen en we zijn blij met je komst en gaan er een mooie tijd van maken samen.