Netwerk Specialist Hamza Fadallah maakt de overstap naar Ventus IT Professionals

Netwerk Specialist Hamza Fadallah maakt de overstap naar Ventus IT Professionals

Donderdag 1 november verwelkomen wij met enthousiasme Hamza Fadallah als Netwerk Specialist bij Ventus IT Professionals. Hamza heeft meer dan 10 jaar professionele ervaring in de IT-industrie en is zich momenteel aan het specialiseren als senior netwerkengineer.

Netwerkomgevingen en de bijbehorende complexiteit en uitdagingen zijn de trigger voor Hamza geweest om zich te specialiseren in de richting van senior netwerkengineer. Hamza is continue bezig zijn kennis te verbreden en door zijn zelfstudies nu ook gericht op het CCNP- en CCIE traject van CISCO, hij is hierbij zeker dat hij zijn doelen op een juiste manier nastreeft.

Hamza kan het best worden omschreven als een gepassioneerde professional die integriteit en betrouwbaarheid hoog heeft staan. Hij denkt in oplossingen en is een echte pragmatische denker die zijn sociale kant niet vergeet, daarnaast gaat hij uitdagingen aan en pakt nieuwe ontwikkelingen en situaties snel op. Wij hebben veel vertrouwen in zijn ambitieuze en gedreven ambities.

Wij zijn daarom blij dat Hamza onze Serviceline Networking komt versterken en wensen hem succes en veel plezier bij Ventus IT Professionals.