Nieuwe collega’s voor Ventus IT Professionals

Nieuwe collega’s voor Ventus IT Professionals

1 november is wederom een mooie dag voor Ventus IT Professionals, wij verwelkomen met veel enthousiasme 2 nieuwe collega’s, Dave Koffij en Arif Basarat.

Nieuwe collega’s

Dave heeft als architect een groot verantwoordelijkheidsgevoel om concrete doelstellingen te realiseren en heeft ruime ervaring in het analyseren, ontwerpen en bewerkstelligen van zowel nieuwe, als bestaande toepassingen in lokale IT-landschappen en/of cloud. Hierdoor is hij succesvol geweest bij het inrichten en optimaliseren van de ICT-dienstverlening bij diverse opdrachtgevers..

Arif is een netwerk expert met een brede werkervaring die hij heeft opgedaan bij diverse klanten. Arif heeft veel kennis op gebied van Cisco netwerken. Hij is door Cisco gecertificeerd als CCNA, CMNA en is volop bezig met zijn CCNP Routing en Switching, waarvan hij zijn Routing module al heeft behaald. Daarnaast is hij door Fortinet gecertificeerd voor NSE1 & NSE2.

Kortom, 2 nieuwe IT Professionals die met hun enthousiasme, kennis en ervaring het verschil kunnen en gaan maken.  Wij heten Dave en Arif van harte welkom en wensen hen veel plezier bij Ventus IT Professionals!

————

Bij Ventus krijg je de ruimte om ambities te realiseren en je volop te ontwikkelen in een prettige en open werkomgeving. Bekijk hier de uitdagende posities binnen onze ambitieuze organisatie

Bekijk hier onze openstaande vacatures bij Ventus →