Rajiv Mangroe start als Security Engineer bij Ventus IT Professionals

Rajiv bij Ventus IT Professionals

Rajiv Mangroe start als Security Engineer bij Ventus IT Professionals

De groei die de Ventus Groep in 2018 heeft laten zien, zet zich ook in 2019 voort. Ventus IT Professionals gaat uiteraard mee in deze groeitrend en breidt haar team van professionals uit.

In begin van dit nieuwe jaar verwelkomen wij Rajiv Mangroe. Rajiv is een gemotiveerde en representatieve ICT’er, die veel ervaring heeft met technische (security)functies. Hij heeft werkzaamheden uitgevoerd als security engineer, security trainer, projectleider en netwerkspecialist. Hij wordt daarom vaak gevraagd om de toegevoegde waarde in kaart te brengen of uit te stippelen i.r.t. het beheer of de implementatie van (technische) security-oplossingen. Rajiv heeft ruime tijd gewerkt voor gerenommeerde klanten als Allseas, ZorgDomein NL, Payplaza, SNS Bank en Ricoh Nederland. Gedurende zijn carrière is het accent van zijn werkzaamheden en functies verschoven van netwerk- en systeembeheer naar security engineer.

Wederom een nieuwe collega die met zijn kennis en ervaring een goede bijdrage gaat leveren bij onze klanten, een professional die écht het verschil maakt.

Wij wensen Rajiv veel plezier toe binnen Ventus IT Professionals en haar klanten.