skip to Main Content
Portret van Daphna van der Velpen

Daphna Vander Velpen BCom

“Ik geloof in de kracht van ervaren”

 

Al van jongs af aan ben ik gek op spelletjes. Vooral het aspect van samen met mensen zijn, plezier hebben en verbinding spreken me hierin aan. Spelletjes heb ik in mijn werkende leven niet losgelaten. Ik geloof in interactie en spelenderwijs iets leren. Mijn ervaring heeft me geleerd dat dat meer impact maakt dan via zenden iets over de bühne te krijgen. Ik probeer dit dan ook waar mogelijk op een creatieve manier toe te passen in mijn werk met teams en bedrijven. Net even anders, maar vooral heel boeiend en leerzaam!

Ook in mijn coaching geloof ik in de kracht van ervaren! Door mijn natuurlijke nieuwsgierigheid naar mensen en hen te willen leren kennen, ontstaat er snel verbinding wat de mogelijkheid tot coachen makkelijker maakt. En hoe mooi is het om mensen te zien groeien. Wetende dat ik daaraan heb mogen bijdragen is waar ik echt enorm veel energie van krijg.

Naast de vele interesses die ik heb houd ik van extreme sporten en nieuwe dingen uitproberen. Ik daag mezelf graag uit daarin. Ook dit zie ik terug in mijn werkende leven; nieuwe dingen leren en mezelf ontwikkelen door uit mijn comfortzone te komen en uitdagingen vooral niet uit de weg te gaan om iets op te bouwen en een mooi resultaat te leveren.