skip to Main Content
Joane Bourgonjen BSc

Joane Bourgonjen BSc

“De goede dingen goed doen”

 

Mijn levensmotto is “Doe de goede dingen en doe de dingen goed”. Deze quote begint met wat er belangrijk is en het klinkt een beetje cliché, maar wat ik belangrijk vind is “gelukkig zijn”, voor mezelf en de ander.

Ik kan heel gelukkig worden van de zon die bij het ontwaken door de ramen schijnt. Dat tovert als vanzelf een glimlach op mijn gezicht en dan ben ik klaar voor een nieuwe dag waarop ik me, zowel op zakelijk als privé vlak, voor de volle 100% ga geven. En ik realiseer me dat de zon niet altijd schijnt maar, swa… Morgen is er weer een nieuwe dag!

Dingen kunnen altijd beter en door vanuit een positieve instelling open en eerlijk te zijn creëer ik een veilige omgeving waarin ruimte is voor groei. Individueel en als team. Precies de reden waarom de Agile Scrum werkwijze bij mij past. Één van de pilaren, “Empirisme”, is leren door te doen en daar hoort ruimte om fouten te mogen maken bij. Waarbij ik het niet zie als “fouten maken” maar als een ervaring waar je van leert.

Ik ben vrijwel altijd goed gemutst en ga graag doelgericht te werk. Heerlijk om voor de volle 100% ergens voor te gaan. En niets zo mooi dan met mensen te mogen werken, mensen met verschillende karakters en persoonlijkheden. Met belangen of eigenschappen die soms kunnen botsen en dat dan toch in harmonie bij elkaar brengen en een stap verder helpen is geweldig.