Ventus IT Professionals bestaat 5 jaar

5 jaar IT Professionals

Ventus IT Professionals bestaat 5 jaar

Op 1 januari 2020 bestaat Ventus IT Professionals BV 5 jaar! Edwin Koose, directeur Ventus IT Professionals BV, kijk met warme gevoelens terug op de afgelopen jaren en is trots op de mooie groei/ontwikkeling van zijn bedrijf binnen de Ventus Groep. Wat hem met name trots maakt is de persoonlijke ontwikkeling van de specialisten binnen zijn team. Zo zijn er diverse programma’s gestart om groei t.a.v. kennis & kunde, maar ook persoonlijke ontwikkelingen te stimuleren en te realiseren. Het resultaat na 5 jaar is dat klanten ook onze IT specialisten steeds beter weten te vinden en zij het vertrouwen uitspreken door onze specialisten in te huren voor de complexere IT-uitdagingen.

Naast de persoonlijke ontwikkelingen ziet Edwin als één van de hoogtepunten toch wel de nominatie in de Computable Career Guide. Een mooie 6e plek notering (van de 371 bedrijven) als beste ICT-werkgever, dankzij een positieve enquête vanuit de collega’s van Ventus IT Professionals. Ook de gezamenlijke nominatie voor de Computable Award en het ontvangen van de FD Gazelle behoren tot één van de hoogtepunten.

Deze verjaardag laten wij daarom niet ongemerkt voorbij gaan. In de loop van 2020 wordt hierbij stilgestaan voor onze klanten en onze collega’s om zo samen het succes te vieren. Edwin ziet de komende jaren dan ook met vertrouwen tegemoet.