VIP sponsort Kuk Sool Won Flevoland

VIP sponsort Kuk Sool Won Flevoland

Ook in 2017 wil Ventus IT Professionals, naast de goede activiteiten voor haar klanten, een verantwoordelijke rol spelen in de maatschappij. Daarom mogen de werknemers van VIP elk jaar een aantal maatschappelijke organisaties aandragen die in aanmerking kunnen komen voor sponsoring vanuit Ventus IT Professionals.

Security Expert Ingermar Vrossink heeft voor dit jaar Kuk Sool Won in Flevoland aangedragen, waar hij zelf als lid actief is. Kuk Sool Won™ is een authentieke, traditionele Koreaanse krijgskunst,
die zich onderscheidt van andere Oosterse krijgskunsten door het gebruik van vitale drukpunten, gewrichttechnieken (z.g. joint locks), traditionele wapens, Ki (innerlijke kracht) en meditatietechnieken.

Ingermar is als werknemer van Ventus IT Professionals trots om een bijdrage te mogen leveren aan de sport Kuk Sool Won in Flevoland. Maar ook als beoefenaar van deze Koreaanse Martial Arts blij met dit support waardoor het realiseren van een Europees tournament weer wat dichterbij komt.

De bijdrage van Ventus IT Professionals komt daarbij zeker van pas, Ingermar is daarom ook erg blij dat dit jaar de keuze voor Kuk Sool Won Flevoland is gevallen.

Meer informatie over Kuk Sool Won kunt u vinden op https://www.kuksoolwon-flevoland.nl/