De groei gaat verder, Arie van der Sman en Helder Alves starten bij Ventus IT Professionals

Welkom Arie en Helder

De groei gaat verder, Arie van der Sman en Helder Alves starten bij Ventus IT Professionals

Op 1 februari verwelkomen wij met enthousiasme niet 1 maar 2 netwerkspecialisten bij Ventus IT Professionals, Arie en Helder.

Deze gedreven netwerkengineers komen met hun kennis & ervaring de Serviceline Networking versterken en wij heten ze van harte welkom!

Arie is al ruim 25 jaar werkzaam als netwerkengineer/consultant en heeft een brede kennis op het gebied van netwerk- en VoIP omgevingen. Arie is CCNA gecertificeerd en zal zijn kennis en certificering verder gaan uitbreiden met CCNP. Hij is erg ervaren in het ontwerpen, implementeren, beheren en managen van nieuwe en bestaande netwerken. Arie heeft diverse functies vervuld en als netwerk & infrastructuur architect de meeste ervaring opgedaan.

Helder heeft de afgelopen jaren als netwerkengineer in diverse omgevingen gewerkt, zoals DAEL, Philips, Joulz, KPN en VTS politie Nederland. Als netwerkexpert is hij zeer bedreven als het gaat om netwerk-operations, ontwerp en troubleshooting. Helder is CCNP Routing & Switching, CCNA en CheckPoint Firewalls gecertificeerd.
Wederom 2 nieuwe collega’s die met hun kennis, ervaring en enthousiasme gaan bijdragen om bij onze klanten het verschil te maken.

Wij zijn dan ook blij met de komst van Arie en Helder en wensen hen veel succes en plezier bij Ventus IT Professionals en haar klanten.