Welkom Steven Heye bij Ventus Test Professionals

Welkom Steven Heye bij Ventus Test Professionals

Welkom Steven Heye! Met de komst van Steven groeit de kennis en ervaring op het gebied van Test Coördinatie, Inrichting van testteams en Test uitvoering.

Ventus Test Professionals groeit!
Steven is een gedreven Test Professional die zich inzet voor de meest optimale oplossing voor de klant. Zijn positieve energie en enthousiasme werkt aanstekelijk en motiveert het team om nog succesvoller te zijn. Steven heeft zijn ervaring opgebouwd in verschillende branches waarbij zorg instanties en financiële organisaties een prominente plaats hebben. Doordat hij nieuwsgierig is voelt hij zich snel thuis in een nieuwe organisatie en maakt hij zich de specifieke organisatie kennis snel eigen.

In de ideale rol is hij naast testanalist spin in het web en een echte teambuilder. Geeft het management advies en ondersteunt het technisch personeel bij het oplossen van bevindingen. Daarbij voert hij samen met de senior-eindgebruikers complexe analyses uit en zoek naar werkbare oplossingen.

Een nieuwe collega die met zijn ervaring onze klanten zal ondersteunen bij mooie projecten. Een test professional die zeker het verschil maakt.

We wensen Steven veel plezier en mooie opdrachten toe.