skip to Main Content
Foto van Flip Houtman die aan een bureau.

Computable Career Guide noteringen positief ontvangen

  • 2019

Een maand geleden won Ventus een belangrijke zesde positie voor beste ICT-bedrijf van Nederland en drie nummer 1 noteringen in verschillende categorieën in de Computable Career Guide. Een maand later kijkt Ventus terug op een feestelijke maand.
De drie top 1 noteringen in de Computable Career Guide kwamen als een verrassing voor het managementteam van Ventus. Flip Houtman, Algemeen Directeur Ventus: “’Onze top 10 notering in de Computable Career Guide heeft men binnen Ventus erg enthousiast ontvangen. Met name de top 1 notering behaald op secundaire arbeidsvoorwaarden en waardering voor prestaties, voelt als een waardering voor wat men hier intern al wist, namelijk dat het hier binnen Ventus goed geregeld is. De medewerkers zijn blij en ook van klanten kregen we positieve reacties. Zij waren misschien wel iets meer verrast, maar zij kunnen natuurlijk minder intern meekijken. Ik heb zelf persoonlijk veel positieve reacties gehad via Facebook, LinkedIn en per mail”.
Nominatie Beste ICT partner – Computable awards
Flip Houtman vervolgt zijn verhaal: “We zijn ook sinds begin deze maand genomineerd voor ‘Beste ICT-partner’ voor de Computable Awards 2019. Dat voelt echt als een kers op de taart! Een mooie beloning én waardering. Dit is onder andere gebaseerd op de ambitie die we hebben om op het gebied van digitale transformatie een belangrijke rol te gaan vervullen in Nederland. We doen dat onder het label Future XL. Het is supergaaf dat de markt het nu al oppakt na zo’n korte tijd, want we zijn pas sinds februari actief. We zijn ontzettend blij dat we deze nominatie te pakken hebben!”
Ventus is samen met Kweekel Advies & Training genomineerd voor de Computable Awards 2019, categorie Partnerproject. FutureXL levert de specialistische kennis en kunde om digitale strategie, transformatie en realisatie waar te maken. De winnaar van deze publieksprijs wordt dinsdag 29 oktober 2019 bekendgemaakt.
Jij bepaalt de winnaar!
Steun FutureXL en breng je stem hier uit