Werken bij

Werken als professional in de IT bij Ventus betekent je dagelijks bezighouden met de vakgebieden (cloud)infrastructuren, security, netwerken, (automated) testen, testmanagement, agile scrum, projectmanagement of servicemanagement. Daar zijn we namelijk goed in en kunnen we altijd versterking bij gebruiken.

Als je bij Ventus werkt wordt je ingezet op projecten bij 1 van onze opdrachtgevers. Meestal bij 1 opdrachtgever tegelijk, soms bij meerdere.
Hierbij werken we op projectbasis (we nemen het hele project aan) of op detacheringsbasis. Ook geven we advies, vooral als de opdrachtgever nog de definitieve richting moet bepalen. Ventus werkt door heel Nederland, maar soms ook daarbuiten. Flexibiliteit in zowel houding als praktische mogelijkheden is dan ook heel belangrijk.
De Ventus medewerkers zijn vakbekwame specialisten, oplossingsgericht, ondernemend, betrouwbaar en vooral erg daadkrachtig. Werk je bij Ventus dan kijk je verder dan de grenzen van het project en kom je je afspraken na. Wij zijn doelgericht in de uitvoering van opdrachten en staan voor het eindresultaat. Opdrachten worden binnen de afgesproken tijd, budget en randvoorwaarden opgeleverd.
Herken je je hierin in en wil je deel uitmaken van een hechte, ervaren groep professionals in IT? Kijk dan bij vacatures of we je binnenkort nodig hebben!