skip to Main Content
Header met allerlei Ventus medewerkers die aan het juichen zijn.

De secundaire arbeidsvoorwaarden en Ventus een gouden duo

Voor de vierde keer op rij is Ventus als eerste geëindigd in de categorie secundaire arbeidsvoorwaarden in het werkgeversonderzoek van de Computable Career Guide. Een resultaat waar we enorm trots op zijn.

Maar wat zijn nu goede secundaire arbeidsvoorwaarden?

Goede IT-professionals moet je koesteren. Ventus weet dan ook als geen ander dat het belangrijk is dat haar medewerkers gelukkig zijn met het bedrijf waar zij voor werken. Het bestuur én de personeelsvertegenwoordiging van Ventus stemt jaarlijks gezamenlijk af over het optimaliseren van de secundaire arbeidsvoorwaarden. De medewerkers zijn op deze manier actief betrokken, met een set aan secundaire arbeidsvoorwaarden tot gevolg die écht het verschil maakt! Zo kent Ventus onder andere een winst onafhankelijke kwartaalbonus en een commerciële bonus, een flexibele mobiliteitsvergoeding (met extra vergoeding voor volledig elektrisch rijden), een premievrij pensioen en gratis pensioenadvies door een externe adviseur, de mogelijkheid tot het kopen van extra verlofdagen en zelfs het fitness abonnement wordt vergoed.

Gebruik maken van deze secundaire arbeidsvoorwaarden?

Wil jij ervaren hoe het is om naast een mooi salaris goede secundaire arbeidsvoorwaarden te hebben? Waar jij centraal staat en een uitgebreid opleidingspakket tot je beschikking hebt? Denk aan jaarlijks 8.000 euro opleidingsbudget en tien studiedagen. En dat elk jaar weer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Nieuwsgierig? Bekijk onze openstaande vacatures. Staat jouw functie hier niet bij? Geen probleem, we komen graag met jou in contact. Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.
Bekijk hier het klassement van Computable Career Guide op pagina 10.