skip to Main Content
Foto van Hans de Rooij en Jeroen Bijl waar start Team Software Engineers bekend wordt gemaakt

Ventus Software Brains gestart!

  • 2021

Ventus heeft vanaf nu een development team, Ventus Software Brains. Hiermee komt een lang gekoesterde wens van Ventus in vervulling. Binnen de Ventus Groep zijn al veel verschillende specialisten actief op hun eigen vakgebied. In dit grote pallet ontbrak nog het specialisme development. Tot nu.
Ventus Software Brains is gestart en heeft als doel om onze klanten verder te helpen bij het effectief en efficiënt realiseren van onderscheidende applicaties. De directie van Ventus Software Brains wordt opgepakt door Jeroen Bijl en Hans de Rooij, nu ook verantwoordelijk voor Ventus Test Professionals.
Jeroen en Hans: “Samen met Wessel van Muijen (Senior Test Automation Engineer) hebben we de uitdaging aangenomen om een sterk team van developers, software engineers en architecten op te zetten.”
Volgens Hans en Jeroen is het een logische stap om ook een team van development specialisten op te zetten. Hans: “Test automation engineers en developers werken dagelijks nauw samen. In het team van test professionals zijn test automation engineers gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van frameworks en code voor het automatisch uitvoeren van testscenario’s. Deze specialisten werken al veel samen met de developers in hun team bij de klant. Door deze samenwerking zie je dat de kwaliteit van de software met sprongen omhoog gaat”. Het is dan ook goed dat ze elkaar ook binnen Ventus zullen versterken.
Het nieuwe team, Ventus Software Brains, richt zich op klanten met vraagstukken omtrent hun development proces en hun applicatie landschap. Jeroen: “Optimaliseren van het ontwikkelen en onderhouden van applicaties. Dat is waar we onze klanten in willen ondersteunen. Onze specialisten binnen Software Brains gaan die toegevoegde waarde leveren”.
Voor meer informatie over Ventus Software Brains, neem contact op met Jeroen Bijl (06-51560719) of Hans de Rooij (06-50886903)