skip to Main Content
Portret van Dennis van der Gaag

Dennis van der Gaag BICT

“Creëren van juiste omgeving voor resultaat”

 

Voor mijn werk als manager zit ik vaak achter een laptop, bureau of vergadertafel. Naast mijn werk als manager houd ik me bezig met het onderhouden van ons (oude) huis, en moestuin met kippen. Die ervaring neem ik mee in mijn werk.

Het is beter om continu te werken aan het verbeteren van de omstandigheden, dan om dit eenmalig te doen en het daarna op zijn beloop te laten. De juiste omstandigheden zijn ook niet voor iedereen hetzelfde, maar het is juist de uitdaging om een omgeving te creëren waarin verschillende mensen kunnen bloeien.

Ik experimenteer graag met verschillende planten en technieken, en ik vind het geweldig om de vruchten (of groenten!) van mijn werk met anderen te delen. Tuinieren heeft me ook de waarde van geduld geleerd en hoe belangrijk het is om je aan te passen aan veranderende omstandigheden. Deze vaardigheden vertalen zich rechtstreeks naar mijn professionele leven, waar ik altijd op zoek ben naar nieuwe uitdagingen en kansen om te groeien en een positieve impact te maken.