skip to Main Content

Detachering, projecten of advies.
Kwaliteit en flexibiliteit in elke vorm.

Organisaties zijn voor hun succes afhankelijk van beschikbare capaciteit en de juiste kennis en kunde. Snel kunnen schakelen wanneer de markt of de organisatie erom vraagt, betekent altijd een beroep kunnen doen op gekwalificeerde en betrouwbare specialisten. Ventus heeft IT-professionals in vaste dienst met ervaring bij de meest uiteenlopende bedrijven. Of je nu tijdelijk een interim-professional nodig hebt of voor een langere periode of ondersteuning kan gebruiken van een heel team. Dankzij verschillende samenwerkingsvormen heeft Ventus een passende oplossing voor elke uitdaging.

Neem contact op

DETACHERING

Behoefte aan specifieke kennis en kunde? Ventus detacheert professionals op 11 verschillende IT-gebieden. Direct inzetbare expertise als oplossing voor capaciteitsproblemen of ter ondersteuning van een specifiek project.

PROJECTEN

Innovatieve plannen vertalen naar uitvoerbare projecten? Kennis en ervaring vereist om gestelde doelen te behalen? Ventus IT-professionals beschikken over de kwaliteiten die daarvoor nodig zijn en kunnen op projectbasis worden ingehuurd.

ADVIES

Weet je waar jouw organisatie naartoe wil, maar niet hoe daar te komen? De consultants van Ventus inventariseren de behoeften, analyseren de middelen en adviseren de ideale route. Uiteraard met een sterke focus op tijd en geld.

(Em)powered by Ventus

Smart Building Ready

De focus bij een Smart Building ligt vaak op de technologische mogelijkheden.

BCM in Control

Door vandaag te kijken naar morgen, houden we de bedrijfscontinuïteit onder controle!

Fiss Identity

Gespecialiseerd in grote implementaties in complexe organisaties met een uitgebreid applicatielandschap.

Xantara-it

Specialist in het beheer van databases, applicaties, middleware en Linux omgevingen.

Privacy Grip

Specialist in het beheer van databases, applicaties, middleware en Linux omgevingen.

Hoe kunnen wij helpen?

    Portret van Flip Houtman

    ir. Flip Houtman

    algemeen directeur