skip to Main Content

Waardering voor de professional. Ruimte voor de persoon.

Werken bij Ventus heeft niet alleen voordelen voor jou als professional, maar ook voor jou als persoon. Wij geloven namelijk in de kracht van mensen die op hun best zijn. Doordat ze gezien, gehoord, gewaardeerd, gestimuleerd en ondersteund worden. Zo word je bij Ventus niet alleen uitgedaagd door afwisselende opdrachten bij toonaangevende bedrijven, maar houden we ook rekening met jouw wensen betreffende reisafstanden en hybride werken. Met een eigen opleidingsbudget kun je jezelf blijven ontwikkelen en is jouw kennis altijd op niveau. En dankzij onze fitnessbijdrage blijf je ook fysiek in topconditie. Dat wij jouw inzet en kennis waarderen, laten we je regelmatig weten en komt ook tot uiting in ons beloningshuis en secundaire arbeidsvoorwaarden, die al vier jaar op rij de beste van Nederland zijn in de IT-sector!

Top 10 IT-werkgever van Nederland!
Al vier jaar op rij de beste secundaire arbeidsvoorwaarden van Nederland.
Elk jaar een eigen opleidingsbudget van maximaal 8000 euro en 10 studiedagen.
Integer, eerlijk en open. Dat is hoe we zijn en hoe we met elkaar omgaan.

De voordelen van werken bij Ventus

Je krijgt een eigen opleidingsbudget van 4000 tot 8000 euro en 10 studiedagen per jaar. Zo blijf je jezelf ontwikkelen en is jouw kennis altijd up to date.

Opleiding

Bij Ventus heb je keuzevrijheid in mobiliteit. Ga je voor een lease-auto of houd je je eigen auto met een vergoeding? Aan jou de keuze.

Mobiliteit

Bij Ventus zorgen wij voor een premievrij pensioen en heb jij de mogelijkheid extra in te leggen.

Pensioen

Ventus hanteert een salarisniveau dat hoort bij de 25% best betalende bedrijven van Nederland in deze branche. Daarnaast krijg je bij ons de beste secundaire arbeidsvoorwaarden in de IT-sector!

Beloningshuis

Jouw persoonlijke groeidoelstellingen kies je zelf. Je kunt bijvoorbeeld spreken tijdens een congres, een kennisartikel schrijven voor LinkedIn of een presentatie geven tijdens team meetings. Zodra jij je
PGD hebt behaald, wordt jouw salaris direct aangepast.

PGD

De groeimatrix van Ventus geeft een overzicht van doorgroeimogelijkheden per functie. Bij ons krijg je alle kansen om jouw carrière verder te ontwikkelen en heb je je toekomst zelf in de hand.

Groeimatrix

Ventus wil Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo doneren we twee keer per jaar een bedrag aan een organisatie die bijdraagt aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Jij bepaalt samen met jouw collega’s welk doel dat is.

MVO

De personeelsvertegenwoordiging van Ventus overlegt met het bestuur over secundaire
arbeidsvoorwaarden en geeft richting aan het MVO-budget. Deel uitmaken van de PVT kan een van jouw persoonlijke groeidoelstellingen zijn.

PVT

Bij Ventus vinden we het belangrijk dat je ook fysiek lekker in je vel zit. Daarom krijg je van ons een vergoeding voor een fitnessabonnement.

Fitness

Je hebt periodiek een eigen budget en vrije keuze in de nieuwste, actuele middelen. Wij regelen het voor je of je gaat zelf op zoek naar de smartphone of laptop die het best bij jou past.

Middelen

In overleg met de klant vind je een balans tussen thuis en op kantoor werken. Ook bij de vestigingen van Ventus in Rijswijk en Heerenveen kun je altijd terecht.

Hybride werken

Draag je bij aan de groei van Ventus door een nieuwe medewerker, een nieuwe klant of een nieuwe opdracht aan te brengen, dan ontvang je een kalenderjaar lang een percentage van de extra
gegenereerde omzet.

Commerciële bonus

Je houdt contact met collega’s door periodieke team meetings, uitjes (met of zonder partner), evenementen, kennissessies en opleidingstrajecten via de Ventus Academy.

Bijeenkomsten

Ventus is een platte organisatie. Je hebt veel contact met collega’s en jullie helpen elkaar door te sparren en te coachen. Dankzij korte lijnen zijn onze directieleden makkelijk bereikbaar voor
ondersteuning of advies.

Korte lijnen

De cultuur bij Ventus is open en transparant. Jij bent zichtbaar voor collega’s en klanten én hebt zicht op de gang van zaken binnen onze organisatie. Je weet wat er speelt en bent altijd onderdeel van het keuzeproces dat komt kijken bij jouw volgende opdracht.

Zichtbaarheid

Ventus in beeld

Bekijk hoe wij werken.

Een aantal mooie klanten

waar jij voor kan werken.

Hoe kunnen wij helpen?

    Portret van Flip Houtman

    ir. Flip Houtman

    algemeen directeur