skip to Main Content
Michael Bakker

Michael Bakker

Door een langdurige affiniteit in (zelflerende) algoritmes en de potentiële toegevoegde praktische waarde daarin, realiseerde ik applicaties in een spectrum tussen beeldherkenning van boodschappen aanbiedingen tot aan een wordfeud-solver softwareoplossing. Bijvoorbeeld een rummikub-solver, IQ-test generator en algorithme om de crypto koers te voorspellen.

Vanaf het verlaten van mijn dam-carrière op Nederlands topniveau klus ik als Javaan aan A.I. voor zero-sum games op gelijkwaardig niveau. Hierbij experimenteer en ontwikkel ik met de meest prominente raamwerken en beloop alternatieve architecturale paden waardoor ik met meerdere perspectieven development uitdagingen geniet.

Diezelfde drive en creativiteit kenmerken ook mijn bijdragen aan opdrachten van klanten. Dankzij mijn expertise op het gebied van softwareontwikkeling kan ik oplossingen aanbevelen die zijn afgestemd op de behoeften van elke klant. Ik blijf op de hoogte van trends en ontwikkel producten die lang meegaan. Software-architecten staan elke dag voor een nieuwe uitdaging, wat het werk zo interessant maakt.