skip to Main Content

Software development

Onze software engineers en architecten hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van applicaties die de bedrijfsprocessen en activiteiten van onze klanten maximaal ondersteunen. Als architecten, full stack developers, back-end specialisten en front-end engineers werken zij mee aan het optimaliseren van het development proces. Gespecialiseerd in o.a. Java, JavaScript, SQL, React, Git, Docker en Azure/AWS.

FULLSTACK JAVA DEVELOPER

Allrounder in softwareontwikkeling. Kennis van de volledige applicatie stack. Zowel front- als back-end met uitgebreide kennis van diverse programmeertalen en platformen. Ervaring in Scrum en DevOps teams. Communicatief sterk en coachend voor minder ervaren collega’s.

SOFTWARE ARCHITECT

Zeer ervaren developer die in staat is een bestaande architectuur te optimaliseren en nieuwe architecturen op te zetten. Communicatief sterk met ervaring in complexe omgevingen. Trendwatcher gericht op het verbreden en verdiepen van kennis.

FRONT-END DEVELOPER

Ervaren front-end engineer. Zorgt voor een UI die optimaal aansluit bij de processen en het gebruiksgemak. Gericht op de gebruiksvriendelijkheid van programma’s, applicaties en websites en gespecialiseerd in diverse script- en opmaaktalen.

Hoe gaan wij te werk?

1

Contact

Neem contact met ons op via het contactformulier of door te bellen met 070-306 59 59.

2

Voorstel

Samen bespreken wij jouw situatie en/of behoefte en doen vervolgens binnen 24 uur een passend voorstel.

3

Kennismaking

Is het voorstel akkoord? Dan laten wij je kennismaken met de meest geschikte kandidaat.

4

Aan de slag!

Zijn beide partijen enthousiast? Dan gaat onze professional zo snel mogelijk voor je aan de slag.

Deze opdrachtgevers vonden de juiste IT-professional bij Ventus

Hulp nodig bij software development?

    Jeroen Bijl

    drs. Jeroen Bijl

    directeur VTP/VSB