skip to Main Content

Test management

Onze test managers en coordinators zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van de kwaliteit van het testproces. Ze hebben allemaal meer dan 5 jaar ervaring met verschillende technieken en in verschillende branches. Zij houden zich bezig met het plannen, voorbereiden en begeleiden van testactiviteiten, zoals het analyseren van de testbasis, het opstellen, voorbereiden en uitvoeren van de testcases en het opstellen van testdocumentatie en -rapportages. Vaak werken ze ook mee in de uitvoering, zodat ze gelijk doelgericht kunnen bijsturen als dat nodig is.

TEST COORDINATOR

Specialist met ervaring in het organiseren van testactiviteiten. Zorgt voor de organisatie, voorbereiding en uitvoering van testactiviteiten binnen een ICT-project. Werkt mee waar nodig. Communicatief sterk waardoor stakeholders goed geïnformeerd blijven.

TEST MANAGER

Tactisch en strategisch ervaren test expert. Naast het bepalen van de aanpak, methoden en tools, verantwoordelijk voor het leiden van het testteam en het beschikbaar stellen van de juiste test management tools. Voelt zich thuis in de dynamiek van het testen en is communicatief sterk en resultaatgericht. Afspraak is afspraak.

Hoe gaan wij te werk?

1

Contact

Neem contact met ons op via het contactformulier of door te bellen met 070-306 59 59.

2

Voorstel

Samen bespreken wij jouw situatie en/of behoefte en doen vervolgens binnen 24 uur een passend voorstel.

3

Kennismaking

Is het voorstel akkoord? Dan laten wij je kennismaken met de meest geschikte kandidaat.

4

Aan de slag!

Zijn beide partijen enthousiast? Dan gaat onze professional zo snel mogelijk voor je aan de slag.

Deze opdrachtgevers vonden de juiste IT-professional bij Ventus

Hulp nodig bij test management?

    Jeroen Bijl

    drs. Jeroen Bijl

    directeur VTP/VSB