skip to Main Content
Nieuwe pay-off Ventus

Nieuwe ‘Pay-off’ voor Ventus

  • 2024

Met volle energie kijken we terug op 26 jaar Ventus en zien we met frisse ambities de toekomst tegemoet. Ventus heeft per 1 september afscheid genomen van onze oude slogan ‘IT professionals die het verschil maken’. Algemeen directeur, Flip Houtman, legt uit:

“Het afgelopen jaar hebben we kritisch naar onze marketingcommunicatie gekeken. We wilden onze boodschap nog beter laten aansluiten op waar we voor staan: het detacheren van top IT-professionals. Maar er is meer. Wat onze professionals écht onderscheidt, zijn niet alleen hun vakinhoudelijke vaardigheden, maar ook hun persoonlijkheid en karakter. Dat is iets waar we sterk op selecteren, en dat verschil merken onze opdrachtgevers. Daar mogen we trots op zijn.

Met onze eigen specialisten hebben we gekozen voor een nieuwe pay-off: ‘Ventus, Leading professionals in IT!’. Eind augustus hebben we tijdens een rebrandingparty onze nieuwe marketingstrategie met onze medewerkers gedeeld.

We zijn druk bezig met de laatste hand te leggen aan onze gloednieuwe website, die binnenkort live gaat. Dit wordt dé plek waar we nog meer laten zien waar Ventus en onze collega’s, de Leading professionals in IT, voor staan. Wij zijn klaar voor de toekomst!