skip to Main Content
Header met verschillende foto's ter ondersteuning van Stichting Ambulance Wens.

Comfort en vreugde in het leven wanneer het er echt toe doet

  • 2023

Bij Ventus houden we van het verspreiden van positiviteit en vandaag hebben we iets moois te delen! Wij, als inmiddels 120 medewerkers van Ventus, hebben besloten om een donatie van 1650 euro te doen aan Stichting Ambulance Wens. Hoop, troost en een glimlach in de meest uitdagende tijden van mensenlevens, daar gaan wij voor.

Ventus steunt Stichting Ambulance Wens

Stichting Ambulance Wens is een fantastische organisatie die zich inzet voor het vervullen van de laatste wensen van mensen met een terminale ziekte. Denk aan het regelen van een ontmoeting met een geliefde, een laatste bezoek aan hun favoriete plek, of een speciale reis die ze altijd al wilden maken. Ze brengen comfort en vreugde in het leven van mensen wanneer het er echt toe doet. De talloze verhalen op de website zijn enorm hartverwarmend.

Laten we samen impact maken

Nu komt het leuke deel: we dagen jullie uit om mee te doen! Laten we samen een impact maken en geld inzamelen voor deze geweldige zaak. Geloof ons, het voelt geweldig om iets goeds te doen, en je zult versteld staan van de glimlachen die we samen kunnen creëren. Klik op deze link om te doneren en deel dit bericht met je vrienden en familie. Laten we laten zien hoeveel we kunnen bereiken als we samenwerken. Bedankt voor jullie steun.