skip to Main Content
Kenneth Smit benoemt tot nieuwe directeur Ventus IT Professionals

Kenneth Smit nieuwe directeur van Ventus IT Professionals

  • 2024

Flip Houtman, algemeen directeur van de Ventus Group, is verheugd om aan te kondigen dat Kenneth Smit per 1 januari 2024 de positie van algemeen directeur Ventus IT Professionals bekleed. Hij neemt de functie over van Edwin Koose, die na negen jaar zijn expertise gaat inzetten als directeur business development en innovatie binnen de Ventus Group.

Over Kenneth Smit

Kenneth is al jaren actief binnen Ventus IT Professionals en heeft het afgelopen jaar naast Edwin Koose de functie als operationeel directeur uitgevoerd. In dit jaar heeft hij bewezen klaar te zijn voor de functie van algemeen directeur Ventus IT Professionals. Met zijn achtergrond in Security en Privacy, maar ook vanuit zijn passie voor operationele processen en optimalisatie, is Kenneth bij uitstek geschikt om de IT-specialisten van Ventus door het snel veranderende landschap van de IT-markt te loodsen. Met veel enthousiasme gaat hij aan de slag om samen met alle collega’s verder te bouwen aan de groei van het bedrijf.

Flip Houtman: “We zijn enorm trots en enthousiast dat Kenneth deze functie gaat vervullen. Het is prachtig om te zien welke groei Kenneth de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Hij is klaar voor deze rol. Met zijn visie en vakmanschap zullen de IT-Professionals van Ventus ook in de toekomst het verschil blijven maken!”