skip to Main Content
Contractondertekening Edwin Koose en Kenneth Smit

Kenneth Smit groeit door naar Operationeel Directeur

  • 2023

Met de start van het nieuwe jaar is per 1 januari Kenneth Smit gepromoveerd naar de functie van Operationeel Directeur binnen Ventus IT Professionals BV.

De toenemende operationele taken en de beoogde groei voor de komende jaren, hebben tot dit besluit geleid. Ventus heeft de persoonlijke (door)ontwikkeling van haar collega’s hoog in het vaandel staan. De aanstelling van Kenneth Smit, die al 5 jaar actief werkzaam is binnen Ventus, is hier een mooi voorbeeld van. Samen met de Algemeen Directeur, Edwin Koose, zal hij zich verder gaan inspannen om de beoogde groei van Ventus IT Professionals te realiseren en de operationele processen te optimaliseren.

Kenneth Smit; “Ventus is een organisatie die de persoon nog echt op één heeft staan. Door deze focus is het succes van onze collega’s bij klanten logisch te verklaren. Ik ben enorm enthousiast om samen met onze collega’s te bouwen aan de (persoonlijke)groeidoelstellingen van Ventus IT Professionals”.

Edwin Koose; “Ik ben heel blij dat wij vanuit onze eigen gelederen Kenneth de mogelijkheid kunnen bieden om deze stap te maken. Hij kent onze organisatie, de processen en het draagt bij aan de optimalisatie van onze werkwijzen”

Wij feliciteren Kenneth met deze promotie en kijken uit naar een mooie verdere samenwerking.