skip to Main Content
Shutterstock foto van een beeldscherm

De beste secundaire arbeidsvoorwaarden vind je bij Ventus!

  • 2020

Ook dit jaar is Ventus bekroond met een belangrijke notering in de Computable Career Guide 2020. Over het algemeen zijn ICT’ers in 2020 meer te spreken over hun werkgevers dan een jaar eerder. Voor Ventus vertaalt dit zich naar maar liefst 3 top 10 noteringen. In de lijst van ‘secundaire arbeidsvoorwaarden’ staat Ventus zelfs met trots op nummer 1!
Een persoonlijke aanpak en betrokkenheid, dat vindt het managementteam van Ventus erg belangrijk. Tevreden klanten beginnen bij tevreden medewerkers. Dat de aanpak van Ventus werkt, blijkt uit de 3 top 10 noteringen. De Computable Career Guide wordt namelijk opgesteld door en voor medewerkers.
“Dit jaar was voor ons en vele andere bedrijven een bijzonder jaar. We moesten razendsnel schakelen, leiderschap tonen maar vooral ook onze medewerkers blijven inspireren en ondersteunen. Dat wij ook dit jaar een hoog eindcijfer van 8,4 krijgen, is daarom voor ons extra bijzonder.“

De beste secundaire arbeidsvoorwaarden

Bij Ventus zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden net zo belangrijk als een goed salaris. Wanneer onze medewerkers met plezier werken, heeft zowel Ventus als de klant daar baat bij. Maar wat maakt de voorwaarden van Ventus dan zo goed?
Het bestuur én de personeelsvertegenwoordiging van Ventus stemt jaarlijks gezamenlijk af over het optimaliseren van de secundaire arbeidsvoorwaarden. De medewerkers zijn op deze manier actief betrokken, met een set aan secundaire arbeidsvoorwaarden tot gevolg die écht het verschil maakt! Zo kent Ventus een winst onafhankelijke kwartaalbonus en een commerciële bonus, een flexibele mobiliteitsvergoeding (met extra vergoeding voor volledig elektrisch rijden), een premievrij pensioen en gratis pensioenadvies door een externe adviseur, de mogelijkheid tot het kopen van extra verlofdagen en zelfs het fitness abonnement wordt vergoed.

Waardering en persoonlijke ontwikkeling

Goede IT-professionals zijn goud waard. Ventus weet dan ook als geen ander dat het belangrijk is dat haar medewerkers gelukkig zijn met het bedrijf waar zij voor werken. “Bij Ventus zijn we erg betrokken bij de prestaties van onze medewerkers en helpen wij hen alles uit hun carrière te halen.” En dat blijft niet onopgemerkt. In de Computable Career Guide is de tweede plek behaald als het gaat om waardering voor prestaties. Op het gebied van scholingsmogelijkheden eindigt Ventus op een mooie zesde plek. Ventus kent dan ook uitgebreide opleidingsmogelijkheden (zowel financieel als studieverlof).

Wil jij meer weten over de mogelijkheden om bij Ventus te werken? Neem dan contact met ons op of kijk bij onze vacatures.