skip to Main Content
Collega's van Ventus Information Management hebben een teamuitje en besturen een drone.

Team Event Ventus Information Management

  • 2020

24 oktober vond het jaarlijkse team event van Ventus Information Management (VIM) plaats in kasteel Kerckebosch in Zeist. Na een heerlijk diner bij deze karakteristieke locatie gingen zij onder begeleiding van professionals aan de slag met VR-brillen en leerde zij de basisvaardigheden van het drone vliegen.

Drone

Nadat iedereen instructies had gekregen over het bedienen van de drone ging het team de strijd tegen elkaar aan tijdens een kleine competitie met een uitgezet parcours. Ook waren er drones aanwezig in “gesture mode”, deze worden bestuurd met handgebaren en stijgen en landen letterlijk vanaf je handpalm. Naast snelheid werd hiermee dus ook getest op controle en rust.

Virtual Reality

Ook kon het team een spannend avontuur beleven met een VR-bril. Zo stonden sommige collega’s op een smalle balk op grote hoogte en onverwonnen zij hun hoogtevrees, gingen zij de boksring in of keepten ze alle ballen uit het doel in een vol en enthousiast stadion. Kortom, onze collega’s werden getrakteerd op spannende uitdagingen met nieuwe digitale technologie. Na afloop was iedereen enthousiast: “Het was weer een mooi uitje!”.
——————
Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en wil je team Ventus komen versterken? Bekijk dan onze pagina met openstaande vacatures.