skip to Main Content
Een feestelijke afbeelding waar de homepage van Ventus wordt afgebeeld op een monitor.

Een mooie eindscore in de Computable Career Guide

Jaarlijks onderzoekt Computable hoe ICT-werkgevers het doen voor hun medewerkers. Dit onderzoek vindt plaats onder zowel ICT- als niet-ICT-organisaties. Uit alle resultaten berekent Computable een gemiddeld eindcijfer per organisatie. De resultaten van dit jaar zijn onlangs bekend gemaakt door Computable in de ‘Computable Career Guide’. Met trots kunnen we vermelden dat we een mooie eindscore van 9,0 hebben behaald en dat we hiermee in de top 3 zijn gekomen van beste IT-detacheringsbureau van Nederland!

Cijfer 9 dat is behaald door Ventus bij de Computable Career Guide.

Op welke onderdelen scoort Ventus?

Op verschillende onderdelen heeft Ventus een mooie top 3 positionering behaald. Hieronder een overzicht:

Werken in de top

Wil je ook ervaren hoe het is om bij een top 3 gepositioneerd IT-detacheringsbureau te werken? Werken bij Ventus heeft niet alleen voordelen voor jou als professional, maar ook voor jou als persoon. Wij geloven namelijk in de kracht van mensen die op hun best zijn. Doordat ze gezien, gehoord, gewaardeerd, gestimuleerd en ondersteund worden. Zo word je bij Ventus niet alleen uitgedaagd door afwisselende opdrachten bij toonaangevende bedrijven, maar houden we ook rekening met jouw wensen betreffende reisafstanden en hybride werken. Met een eigen opleidingsbudget kun je jezelf blijven ontwikkelen en is jouw kennis altijd op niveau. Bekijk onze openstaande vacatures. Staat jouw functie hier niet bij? Geen probleem, we komen graag met jou in contact. Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Op zoek naar een professional?

Ben je als organisatie op zoek naar een IT-professional? De IT-professionals van Ventus zijn het antwoord. Uitstekend opgeleid, snel inzetbaar, zeer ervaren en doelgericht. Zij bieden oplossingen en helpen waar en wanneer het nodig is. Tijdelijk, op projectbasis of voor advies. Bovendien zijn deze specialisten in dienst bij Ventus. En omdat wij geloven in de kracht van mensen die de beste versie van zichzelf zijn, ondersteunen wij hen bij hun ontwikkeling en initiatieven. Daardoor kan Ventus een hoge standaard aanhouden en de kwaliteit, beschikbaarheid en commitment van onze professionals garanderen. Ook hiervoor kan je contact met ons opnemen.

Bron: computable.nl