skip to Main Content
Groepsfoto van Ventus in een trappenhuis van een kasteel

Ventus eindigt wederom in top 10 werkgeversonderzoek

In het Computable Career Guide werkgeversonderzoek van 2022 is Ventus op de 7de plek geëindigd. Dit onderzoek is een jaarlijks terugkerend onderzoek naar de carrière- en loopbaanperspectieven van ICT’ers. Ventus scoort hoog op verschillende onderdelen, waaronder werkplezier, doorgroeimogelijkheden en salaris. Dit maakt Ventus een aantrekkelijke werkgever voor ICT’ers.
“Wij zijn trots dat we in het Computable Career Guide werkgeversonderzoek van 2022 op de 7de plek zijn geëindigd,” zegt Flip Houtman, directeur van Ventus. “Dit betekent dat onze inspanningen om een aantrekkelijke werkgever te zijn voor ICT’ers worden erkend. We blijven ons inzetten om onze werknemers tevreden te houden en hen de best mogelijke carrièrekansen te bieden.”

Beste secundaire arbeidsvoorwaarden vind je bij Ventus

Voor de vierde opeenvolgende keer is Ventus op plek 1 geëindigd in de categorie ‘secundaire arbeidsvoorwaarden’ in de IT-branche. Dit betekent dat onze werknemers genieten van de beste secundaire arbeidsvoorwaarden in de branche.

“Wij zijn er trots op dat we onze werknemers kunnen bieden wat zij verdienen,” zegt Flip Houtman. “Onze werknemers zijn onze grootste kracht en we doen er alles aan om hen tevreden te houden. Dit betekent ook dat we kritisch naar onze secundaire arbeidsvoorwaarden kijken en ons blijven inspannen om de beste werkgever in de IT-branche te zijn.”

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij bieden onze werknemers niet alleen de beste secundaire arbeidsvoorwaarden, maar ook uitdagend en afwisselend werk bij toonaangevende opdrachtgevers. Onze werknemers krijgen de kans om zichzelf te ontwikkelen en hun carrière naar een hoger niveau te tillen.

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte match voor jou.

Bekijk hier het klassement van de verschillende categorieën binnen het onderzoek van Computable Career Guide.