skip to Main Content
Foto van het diner tijdens het feestweekend van Ventus 25 jaar.

Ventus viert 25-jarig bestaan met een geweldig feestweekend

  • 2023

In het weekend van 23 en 24 september vierde Ventus haar 25-jarig bestaan met een feestweekend, waarbij alle medewerkers en hun partners/introducee voor zijn uitgenodigd. We kijken terug op een top weekend en hebben stil gestaan bij deze mooie mijlpaal voorzien van leuke activiteiten en een spetterende avond.

Op zaterdagmiddag begon het feestweekend met een ontspannen en pittoreske fietstocht door de uitgestrekte bossen van de Veluwe. De deelnemers genoten van de frisse lucht en de schitterende natuur.

Na de fietstocht was het tijd voor een heuse uitdaging – een “Quiz over 25 jaar Ventus”, waarbij iedereen werd getest over hun kennis van Ventus met af en toe een algemene vraag. Waar werd verwacht dat een medewerker zou winnen, bleek een partner van een collega de uiteindelijke winnaar van de quiz!

Een ander hoogtepunt van het weekend was het gezamenlijk uitvoeren van de Haka, een Maori-ritueel dat kracht, eenheid en energie symboliseert. Het was leuk om te zien dat na een ongemakkelijke start, iedereen er vol enthousiasme voor ging.

’s Avonds werd iedereen getrakteerd op een luxueus diner, vergezeld van een leuke show die de geschiedenis van Ventus belichtte. Het was een avond met verhalen, lachen en het delen van herinneringen. Ook de winnaars van de actie ‘Ventus in the picture’ werden bekend gemaakt. De avond werd afgesloten met een knalfeest met gezellige muziek verzorgd door een DJ, waar de gasten konden dansen en plezier beleven tot de late uurtjes.

De volgende ochtend begon met een uitgebreid ontbijt, wat tevens een mooi moment was om met elkaar de belevenissen van de vorige dag nog een keer door te lopen. Zoals is benadrukt tijdens het avondprogramma, zijn we als Ventus enorm trots op alle collega’s en vonden we het een enorm leuk en gezellig weekend. Op naar het volgende jubileum!

Collage van het feestweekend Ventus 25 jaar