skip to Main Content
Steven Heye

Steven Heye

“Gezocht doener die snakt naar waarde en kwaliteit”

 

Als wereldreiziger heb ik ontdekt dat ik erg van het leven buiten houd. De eenvoud van een camper, de buitenlucht en het ontdekken van nieuwe landen of gewoontes. Daarnaast ben ik Spinning instructeur en probeer fit te blijven door regelmatig alle spiergroepen een boost te geven op de sportschool. En nee, ik ben geen topatleet en hou ook van bourgondisch eten, dus probeer het daarmee een beetje te compenseren.
Ik vertel graag over mijn reizen en hobby’s, maar kan ook gepassioneerd vertellen over opdrachten uit mijn inmiddels lange carrière in de ICT. De gedrevenheid waarmee we samen in staat waren complexe problemen overzichtelijk te maken en op te lossen. Ik help graag mee de hoofdlijnen inzichtelijk te maken, maar ben toch vooral iemand die een actieve rol in het team wil hebben. Bescheiden als ik ben, verwacht ik geen medaille voor geleverde diensten, maar zie graag het resultaat op de voorpagina van de krant of in het journaal. IT-diensten die ertoe doen en een rol spelen in de maatschappij. En natuurlijk besef ik mij dat ik hierin maar een kleine rol speel.

Nu, als testprofessional, doe ik er alles voor om binnen het team de kwaliteit van het product naar een hoger niveau te tillen. Mijn uitdaging voor de toekomst is daarbij het zo efficiënt mogelijk inzetten van de juiste tools en daar tegelijkertijd ook nog iets van op te steken. Ik geloof stellig in het toepassen van testautomatisering, maar zoek ook nog graag de confrontatie op door het uitvoeren van een complexe functionele test. Net als bij Spinning probeer het beste uit mijn team naar boven te halen door te inspireren, motiveren en voor stabiliteit te zorgen.