skip to Main Content
Zeven nieuwe collega's voor Ventus IT Professionals.

7 nieuwe collega’s maken op 1 september overstap

  • 2023

In het Westen wordt de zeven (7) als geluksgetal beschouwd…en gelukkig voelen wij ons zeker vandaag. In heel onze geschiedenis is het nog niet voorgekomen dat wij op 1 dag zoveel nieuwe collega’s mogen verwelkomen, want welkom zijn ze zeker. We zijn dan ook zeer verheugd om deze geweldige groep van zeven aan jullie voor te stellen.

Ventus IT Professionals kent 3 IT disciplines, te weten Infrastructuur, Netwerken en Security. De 7 nieuwe collega’s gaan starten binnen Infrastructuur en Security.

Binnen Infrastructuur starten:

Marc de Jager

In zijn loopbaan is Marc betrokken geweest bij een veelvoud aan architectuur- en consultancy-opdrachten met een divers karakter. Van sterk technisch georiënteerde opdrachten en het ontwerpen van hoog beschikbare datacenteroplossingen tot het herinrichten van datacenters of Cloud-inrichtingen en meer organisatorisch gerichte opdrachten als IT-manager, IT-tech lead en group IT-engineer, waarbij hij het centrale aanspreekpunt was van de IT-engineers

Tom Kroone

Tom heeft ruime ervaring als IT-professional en is TOGAF gecertificeerd. Hij is gespecialiseerd in Microsoft- en VMware-producten en past die toe in private of public Clouds. De wensen of eisen van de opdrachtgever zijn vaak doorslaggevend bij het doorgronden en vertalen van concepten naar technische designs en oplossingen zoals de klant die voor ogen heeft

De grootste groei zien wij terug binnen de discipline Security. Hier starten:

Arjan van der Meij

Arjan heeft veel ervaring opgedaan met betrekking tot IAM en RBAC binnen de ING, zowel als externe als interne medewerker. Hij is betrokken geweest bij de implementatie van ISIM, de implementatie van het RBAC-model (dat nog altijd standhoudt), en later ook bij de implementatie van Aveksa (tegenwoordig RSA IMG) als scrum master en technisch specialist.

Martin Loef

Als IAM- en RBAC-expert heeft Martin een diepgaand begrip van de complexe uitdagingen die gepaard gaan met het waarborgen van informatiebeveiliging en het beheren van toegangsrechten. Zijn vaardigheden in procesautomatisering stellen hem in staat om efficiënte workflows te ontwerpen en te implementeren, waardoor organisaties kunnen profiteren van gestroomlijnde bedrijfsprocessen en geoptimaliseerde beveiligingsmaatregelen

Han Bonink

Han is een gedreven security specialist en privacy professional met jarenlange ervaring in o.a. het bankwezen. Hij is vaak de verbindende factor tussen beleid en uitvoering en altijd op zoek naar werkbare security oplossingen. Han bijt zich graag vast in security en privacy vraagstukken en ziet het uitzoeken en oplossen daarvan als een mooie uitdaging.

Dat de kennis en kunde van deze 3 heren in trek zijn hebben wij al mogen ervaren. Arjan, Martin en Han gaan namelijk direct aan de slag voor onze klant GGD-GHOR. Veel succes heren!

Onze andere twee security collega’s zijn ook speciaal. Deze collega’s staan aan het begin van hun carriere, maar brengen al wel de nodige ‘know-how’ met zich mee.

Robin van Doorn

Robin heeft de afgelopen twee jaar ervaring opgedaan als SecOps Engineer. Zij heeft tijdens deze tijd processen geautomatiseerd binnen vulnerability management en security incident response. Hierdoor heeft zij zich zowel op procesmatig als op technisch niveau moeten verdiepen in een divers scala aan securityprocessen. Zij heeft bijvoorbeeld meegewerkt aan diverse integraties tussen het ServiceNow platform van NN en third party applicaties (Tenable, Joe Sandbox, Microsoft Sentinel, e.a.).

Justin Boerboom

Justin is als security en netwerk specialist zowel tactisch als praktisch inzetbaar en heeft binnen het vakgebied security brede ervaring met het beveiligen van netwerken. Justin vervult vaak rollen waarin hij aanspreekpunt is voor security adviezen. Als information security officer is Justin betrokken geweest bij de informatiebeveiliging van diverse klanten met een grote serviceprovideromgeving. Zijn kennis en ervaring worden ondersteund door verschillende certificeringen, waaronder Fortinet NSE4, Fortinet NSE7, CCNA R&S, CCNA CyberOps en (ISC)2 SSCP.