skip to Main Content
Ryan Rampursad geeft een doos vol speelgoed aan Stichting Kansarme Kinderen In Nederland.

Mooie donatie aan Stichting Kansarme Kinderen In Nederland

  • 2023

Onlangs heeft collega Ryan Rampursad namens Ventus een doos met speelgoed overhandigd aan Stichting Kansarme Kinderen In Nederland. Deze stichting zet zich in voor het verbeteren van de levenskwaliteit van kwetsbare kinderen in Nederland. Zij bieden ondersteuning aan kinderen die te maken hebben met armoede, verwaarlozing en andere uitdagingen. Ze streven naar een wereld waarin elk kind kan opgroeien in een veilige en liefdevolle omgeving, waarin hun potentieel volledig wordt benut. Ze gaan te werk door o.a. pakketten samen te stellen en op te sturen naar gezinnen met kinderen die het zich niet kunnen veroorloven.

Ventus steunt Stichting Kansarme Kinderen In Nederland

Naast een doos vol speelgoed heeft Ventus een donatie van 1650 euro gedaan. Dit goede doel is gekozen door alle medewerkers van Ventus. Elk half jaar doet Ventus een donatie aan een gekozen goed doel. Zo is er in het verleden ook een donatie gedaan aan onder andere Stichting Het Vergeten Kind en JustDiggit. Ventus doneert twee keer per jaar aan een goed doel; collega’s spelen een actieve rol bij het selecteren van de organisaties waaraan wordt bijgedragen.

Wil jij deze stichting steunen?

Wil je Stichting Kansarme Kinderen In Nederland ook steunen of wil je meer informatie over deze stichting? Dan verwijzen we je graag door naar hun website.