skip to Main Content
Profielfoto van senior test expert Martin van Reenen

Martin van Reenen

“Synergy through innovation and team work”

 

Privé ben ik een gedreven persoon met vele interesses en hobby’s. Veel verschillende sporten zoals zeilen, bergwandelen, zwemmen, handboogschieten, hebben mijn aandacht. Ik hou me graag bezig op creatief gebied met muziek, koken, tuinieren, hout, fotografie, tekenen, maar ook met computers & gaming, films, boeken, etc.

Als voormalig ontwikkelaar vond ik de afgelopen 16 jaar mijn passie in testen en kwaliteitswaarborging. Kwaliteit komt immers op de eerste plaats, niet de kwantiteit.

Ik ben tester in hart en nieren, fan van Agile/Scrum, en dus een teamspeler. Elk bedrijf en elk project is anders, maar toch weeft er een rode draad doorheen die, samen met anderen, leid tot innovatie. Innovatie van het product, de methodieken, maar ook van mijzelf, aangezien ik graag nieuwe dingen doe en leer.

Stroomlijnen en fine tunen van bestaande processen en methodieken, of nieuwe technieken implementeren, vormen een mooie uitdaging voor mij. Het zien van structurele kwaliteitsverbetering in het product, de mensen en de processen, is wat mij energie geeft. Ook de diepte in gaan, monnikenwerk, ligt mij goed, zonder het hoofddoel uit het oog te verliezen.